Nyttige links:

Support

Vores support-folk Niels, Ole og Lars sidder parat til at besvare spørgsmål om brugen af PCSCHEMATIC programmerne fra kunder med vedligeholdsaftale. Vores support modtager også indberetninger af fejl.

Når du får support hos os, kan du give vores support-folk mulighed for at se hvad der sker på din skærm - så kan du være sikker på, at I begge ved præcis hvad I taler om.

Kontakt supporten

Send mail til supporten:
Ring til supporten: 4676 0498 (Mandag-torsdag 8.30-16.00 / Fredag 8.30-15.30)

+ Brug TeamViewer QuickSupport - og vis os hvad der sker på din skærm

Når du giver tilladelse til det, kan vi fjernstyre din PC, så vi kan vise dig præcis hvad du skal gøre i den givne situation. For at det kan lade sig gøre, skal du gøre følgende:

• Få en aftale med en af vores support-folk om at du nu kan få support via TeamViewer QuickSupport
  • Download TeamViewer QuickSupport her
  • Kør den downloadede fil
  • TeamViewer QuickSupport giver dig nu to tal for henholdsvis "Dit ID" og "Adgangskode"
  • Oplys disse tal til supporten hvorefter du kan få support via TeamVieweren

Åbn TeamViewer direkte fra Automation og Cabledim

TeamViewer kan også åbnes direkte fra PCSCHEMATIC Automation og fra PCSCHEMATIC Cabledim ved at vælge Hjælp => Fjernsupport.

Læs mere om TeamViewer her.

+ Forslag til kommende versioner

Udfyld skema med forslag til kommende versioner af:

- Læs mere om vores support i interviewet "Der skal være respekt for fagligheden", hvor Niels og Ole fortæller om supporten set fra deres side.