På brugermøderne får du en gennemgang af nye funktioner og arbejdsgange i den kommende version af programmer PC Automation, PC Cablemanager & PC Cabledim.

Brugermøderne er en vigtig del af vores udvikling og dialog med brugerne af vores programmer. Det er også din mulighed for at komme med forslag til nye funktioner, og diskutere disse med programudviklerne og med de andre brugere af programmet.

Alle brugere af vores programmer med vedligeholdelsesaftale kan tilmelde sig vores brugermøde vil ca. en måned før møderne afholdes modtage information omkring program og tilmelding.

Som bruger af programmet er du altid velkommen til at komme med forslag til nye funktioner.

PCSCHEMATIC brugermøder 2021

Roskilde, Comwell, 26. og 27. oktober
Middelfart, Huset, 1. og 2. november
Randers, Randers FC, 3. november (Grundet Randers FC’s deltagelse i Europæisk fodbold, tillader UEFA ikke gæster på kampdage, derfor er den 4. nov. aflyst, men vi kan tage imod 100 gæster den 3. nov.)

På alle brugermøderne er der registrering og servering af morgenkaffe/te med brød fra kl. 9.30 til 10.00 Selve brugermøderne afholdes fra kl. 10.00 til 15.30. Dog er der registrering fra kl. 9.00 i Randers.

Har du spørgsmål til afviklingen af mødet er du altid velkommen til at kontakte Dorthe Larsen på dorthe.larsen@pcschematic.com eller telefon 4676 0494.