På brugermøderne får du en gennemgang af nye funktioner og arbejdsgange i den kommende version af programmer PC Automation, PC Cablemanager & PC Cabledim.

Brugermøderne er en vigtig del af vores udvikling og dialog med brugerne af vores programmer. Det er også din mulighed for at komme med forslag til nye funktioner, og diskutere disse med programudviklerne og med de andre brugere af programmet.

Alle brugere af Automation kan tilmelde sig vores brugermøde og vil ca. en måned før møderne afholdes, modtage information omkring program og tilmelding. Med en vedligeholdsaftale, er det gratis at deltage.

Som bruger af programmet er du altid velkommen til at komme med forslag til nye funktioner.

PCSCHEMATIC brugermøder 2024

Datoerne for brugermøder i 2024 fastlægges inden længe. Allerede nu, kan vi fortælle at lokationerne bliver som det plejer at være:
29.-30. oktober, Roskilde, Comwell
4.-5. november, Middelfart, Huset
6.-7. november, Randers, Cepheus Park

På alle brugermøderne er der registrering og servering af morgenkaffe/te med brød kl. 9.30, inden møderne starter kl. 10.00 og slutter kl. 15.30.

Har du spørgsmål til afviklingen af mødet er du altid velkommen til at kontakte Dorthe Larsen på dorthe.larsen@pcschematic.com eller telefon 4676 0494.