På brugermøderne får du en gennemgang af nye funktioner og arbejdsgange i den kommende version af programmet.

Endvidere får alle mulighed for at komme med forslag til nye funktioner, og diskutere disse med programudviklerne og med de andre brugere af programmet. (Som bruger af programmet er du i øvrigt altid velkommen til at komme med forslag til nye funktioner).

Brugermøderne varer en hel dag, og der er inkluderet frokost.

PCSCHEMATIC Automation brugermøder

De 6 brugermøder i 2020 bliver afholdt:

Roskilde 20. og 21. oktober
Randers 26. og 27. oktober
Middelfart 28. og 29. Oktober

Tilmelding er generelt først mulig fra omkring en måned før møderne afholdes – se nedenfor. På alle brugermøderne er der registrering og servering af morgenkaffe/te med brød fra kl. 9.30 til 10. Selve brugermøderne afholdes fra kl. 10 til 15.30.

Send forslag til emner

Før møderne er det muligt at sende forslag til emner, som du gerne vil have behandlet på mødet. Send en e-mail til: brugermode@pcschematic.com

Vi vil gøre vores bedste for at passe forslagene ind sammen med gennemgangen af nyhederne, men vi kan ikke garantere, at alle forslag bliver taget op.

Tilmelding – KUN via tilsendt link!

Vi sender en e-mail med link til en tilmeldingsformular til jeres lokale PCSCHEMATIC administrator omkring en måneds tid før møderne afholdes.