Når du vælger et PCSCHEMATIC program, har du mulighed for at tegne en vedligeholdsaftale, som omfatter:

• Telefon- og e-mail support
  • Programopgradering (nye versioner)
  • Programopdatering
  • Gratis oprettelse af komponenter i panelbuilder (kun for PCSCHEMATIC Automation)
  • PCSCHEMATIC brugergruppe (kun for PCSCHEMATIC Automation)

Support via telefon og e-mail

Telefon- og email-support omfatter besvarelse af spørgsmål og løsning af problemer vedrørende PCSCHEMATIC programmer.

Supportafdelingen hjælper dig mandag-torsdag kl. 8.30-16.00 samt fredag kl. 8.30-15.30. Undtaget er dagene mellem jul og nytår, samt de 3 dage før påske.

Er supporten optaget, bliver du kontaktet hurtigst muligt. Enhver henvendelse bliver besvaret inden for 8 arbejdstimer (gælder også email).

Quote icon
Brugerne siger

Stor ros til supporten. I er altid dygtige til at supportere, det er en fornøjelse og det gælder hele vejen rundt. Det er uden sammenligning den bedste support jeg har fået noget sted overhovedet.

Thomas Møller Bengstrøm, Head of Documentation hos Epoke A/S

Support ved fjernbetjening

Når du får support hos os, kan du give vores support-folk mulighed for at se, hvad der sker på din skærm – så kan du være sikker på, at I begge ved præcis, hvad I snakker om. Når du giver tilladelse til det, kan vi fjernbetjene din PC, så vi kan vise dig præcis hvad du skal gøre i den givne situation.

Opgradering af programmet inkluderet

PCSCHEMATIC A/S udsender en officiel opgradering hvert år. Opgraderingen fremsendes via email. Opgraderinger vil have baggrund i forslag og kritik fra PCSCHEMATIC-brugere.

Løbende opdateringer

PCSCHEMATIC A/S foretager løbende opdateringer i den sidst frigivne version. Opdateringer af sidste officielle version kan frit downloades. Ved henvendelse til PCSCHEMATIC A/S, kan en opdatering fremsendes med post. Fremsendelse med post kræver dog en vedligeholdsaftale.

Oprettelse af komponenter til Panelbuilderen i Automation

Med en vedligeholdsaftale for PCSCHEMATIC Automation kan du gratis få oprettet komponenter til Panelbuilderen i Automationsprogrammet. Komponenter til den “almindelige” database i Automationsprogrammet kan hentes her, men oprettes ikke på bestilling. Disse databaser oprettes og opdateres af komponentleverandørerne.

PCSCHEMATIC brugergruppe (Automation)

Vedligeholdsaftaler for PCSCHEAMTIC Automation giver automatisk medlemskab af en PCSCHEMATIC brugergruppe, med ret til deltagelse af én person pr. vedligeholdelsesaftale på et af brugermøderne. Brugermøderne varer en dag og de tilstræbes afholdt kort før frigivelse af den årlige officielle programversion.

På brugermøderne gennemgås den nye programversion, og brugerne kan fremkomme med kritik og nye forslag. Forslag er også velkomne på andre tidspunkter, men skal fremsendes skriftligt.