Når du vælger et PCSCHEMATIC program, medfølger der et vedligeholds-abonnement, der automatisk fornyes hvert år og omfatter:

• Telefon- og e-mail support
  • Program-opdateringer og nye versioner
  • Adgang til online komponentportal
  • Gratis oprettelse af komponenter til komponentportalen (kun for PCSCHEMATIC Automation/Panelbuilder)
  • PCSCHEMATIC brugergruppe (kun for PCSCHEMATIC Automation)

Support via telefon og e-mail

Telefon- og email-support omfatter besvarelse af spørgsmål og løsning af problemer vedrørende PCSCHEMATIC programmer i et omfang så du kan komme videre med dit arbejde.

Supportafdelingen hjælper dig mandag-torsdag kl. 8.00-15.30 samt fredag kl. 8.00-15.00. Undtaget er dagene mellem jul og nytår, samt de 3 dage før påske.

Er supporten optaget, bliver du kontaktet hurtigst muligt. Enhver henvendelse bliver besvaret inden for 8 arbejdstimer (gælder også email).

Quote icon
Brugerne siger

Stor ros til supporten. I er altid dygtige til at supportere, det er en fornøjelse og det gælder hele vejen rundt. Det er uden sammenligning den bedste support jeg har fået noget sted overhovedet.

Thomas Møller Bengstrøm, Head of Documentation hos Epoke A/S

Support ved fjernbetjening

Når du får support hos os, kan du give vores support-folk mulighed for at se, hvad der sker på din skærm – så kan du være sikker på, at I begge ved præcis, hvad I snakker om. Når du giver tilladelse til det, kan vi fjernbetjene din PC, så vi kan vise dig præcis hvad du skal gøre i den givne situation.

Opgradering af programmet inkluderet

PCSCHEMATIC A/S udsender en officiel versionsopgradering hvert år. Opgraderinger vil have baggrund i forslag og kritik fra PCSCHEMATIC-brugere. Opgraderingen vil være tilgængelig fra vores hjemmeside.

Løbende opdateringer

PCSCHEMATIC A/S foretager løbende opdateringer i den sidst frigivne version. Opdateringer af sidste officielle version kan frit downloades.

Oprettelse af komponenter til Portalen og Panelbuilder i Automation

Med en vedligeholdsaftale for PCSCHEMATIC Automation kan du få oprettet komponenter til komponentportalen.

PCSCHEMATIC brugergruppe (Automation)

Vedligeholdsaftaler for PCSCHEAMTIC Automation giver automatisk ret til deltagelse af én person pr. licens med vedligeholdelsesaftale, på et af brugermøderne. Brugermøderne varer en dag og de tilstræbes afholdt kort før frigivelse af den årlige officielle programversion.

På brugermøderne gennemgås den nye programversion, og brugerne kan fremkomme med kritik og nye forslag. Forslag er også velkomne på andre tidspunkter, men skal fremsendes skriftligt.

Eksempler på ydelser der ikke en del af vedligeholdsaftalen

• Konvertering af f.eks. databaser, personlige indstillinger, aliaslister m.m. fra version 22.0 til nyere versioner.
  • Oprettelse af specialkomponenter
  • Design af kundetilpassede tegningshoveder og skabeloner
  • Opsætning af program-database til andet end Access (f.eks. sql-server)
  • Opsætning af administratorstyring
  • Konvertering af gamle dos-filer
  • Oprettelse af script og specialmoduler
  • Opsætning af netværk og servere m.m.

Vores Supportere vil altid give besked såfremt en opgave falder uden for vedligeholds-abonnementet. Vi hjælper jer stadig i mål med opgaven men den vil blive takseret som konsulentydelser. For uddybelser og priser, kontakt Dorthe Larsen på tlf.nr.: 4676 0494