Benytter du de skræddersyede databaser til Automation, kan du spare rigtig meget tid i det daglige.

Databaserne virker kun med bestemte versioner af Automation!

For at kunne installere en database, skal du som minimum have installeret en bestemt version af PCSCHEMATIC Automation. Det er forskelligt hvilken version de enkelte databaser kræver, da databaserne er afhængige af forskellige funktioner i programmet.

Hvilken version den enkelte database som minimum kræver, er angivet i parentes efter “Download” linket for databasen. Står der f.eks. “Kræver v.18 eller senere”, kan databasen altså benyttes med version 18 samt alle efterfølgende versioner.

Sådan downloader og installerer du en database

• Klik på download-linket for den database nedenfor, som du ønsker at downloade.
  • For at opdatere/installere databasen på dit system skal du herefter gøre følgende:
    • Kør exe-filen fra din maskine
    • Følg setup-programmets vejledning

Specielt for version 16 og tidligere versioner

For databaser oprettet til version 16 og tidligere versioner, skal du som sidste del af installationen flette den downloadede komponentdatabase sammen med din eksisterende database.
Se hvordan du gør det her (pdf).

Download databaser

ABB Komponent A/S
Ara-EL A/S
Bagger-Nielsen
Beckhoff Automation ApS
Beijer Electronics A/S
Bihl+Wiedemann
Danfoss A/S
Desitek A/S
Eaton
Hans Buch
Hans Følsgaard
HNC Group
Høier og Vendelbo A/S
IC Electronic A/S
ICS Fotocelle-Eksperten A/S
MJK Automation A/S
Leuze electronic Scandinavia
MTO Electric A/S
Niko-Servodan A/S
NKT Cables
NST DK A/S
OMRON ELECTRONICS A/S
Phoenix Contact A/S
Pilz Skandinavien
REGAL A/S
PR electronics A/S
Rockwell Automation A/S
Schneider Electric A/S Danmark
Schneider Electric A/S KNX
SICK A/S
Siemens A/S
Solar A/S
Vanpée A/S
WAGO Danmark
Wexøe A/S
Wieland Electric A/S