Optimering af arbejdsgange hos Brødbæk & Co A/S med brug af Monteringsassistenten i PC|Automation

Brødbæk & Co A/S har i mange år leveret nøglefærdige maskiner til savværksindustrien og har været loyale brugere af vores PC|Automation-software i deres arbejde. Som mange andre produktionsvirksomheder, der ønsker at forblive konkurrencedygtige, er Brødbæk & Co drevet af ønsket om konstant forbedring og optimering af deres arbejdsgange.

For at opnå dette mål har de fokuseret på at digitalisere og optimere endnu flere dele af deres processer, og i den forbindelse har de testet og implementeret Monteringsassistenten, en integreret funktion i vores PC|Automation-program.

Dorthe Larsen og Kirsten Svendsen Holst besøgte for nylig Brødbæk & Co for at hjælpe med spørgsmål og evaluere testperioden.

Monteringsassistenten giver medarbejderne i montageafdelingen mulighed for digitalt at visualisere, hvordan tavler skal monteres baseret på de originale konstruktionstegninger i Automation. Med dedikerede produktionslicenser får montageafdelingen adgang til altid opdaterede tegninger, hvilket gør det nemt at registrere og dokumentere deres arbejde.

Denne integration har ikke kun optimeret tidsforbruget, men har også gjort montagearbejdet lettere og mere effektivt. Samtidig slipper man for at printe tusindvis af diagramsider, og er derved med til positivt at påvirke miljøet og virksomhedens grønne profil.

Vi er begejstrede for at se, hvordan vores teknologi kan hjælpe Brødbæk & Co med at nå deres mål om at optimere deres arbejdsgange, og vi ser frem til at fortsætte med at støtte dem og vores andre kunder på deres rejse mod succesfuld digitalisering og effektivitet.

Vil du høre mere om Monteringsassistenten, er du velkommen til at kontakte Dorthe Larsen på 4678 8244.