Velkommen til Jan Dollerup Byrckel – vores nye supportmedarbejder

Vi er utrolig glade for at introducere vores nyeste medarbejder i supportteamet, Jan Dollerup Byrckel. Jan kommer med mere end 30 års erfaring inden for elektrisk konstruktion, PLC-programmering, industriautomation, og dermed en solid forståelse af behovene fra brugerens perspektiv. Jan har være ”med” helt fra den tid, hvor el-tegninger først blev lavet i hånden og senere rentegnet digitalt.

Stor erfaring med Automation og et hjerte der brænder for god support

I sin tid var Jan med til at vælge Automation, som det program man skulle bruge i den pågældende virksomhed, og har derfor stor erfaring med programmet fra brugersiden. Det er fantastisk at vi har fået Jan ombord, da vi i ham har fået en medarbejder med stor viden og erfaring, som vil komme vores brugere til gode.

Med en karriere, der startede med konstruktion og design af eltavler og senere involveret i styring og regulering af komplekse systemer, har Jan en omfattende viden om, hvordan man bedst kan løse elektriske problemer og optimere processer i det arbejde. Den dybdegående tekniske viden og evne til at forstå kundens overordnede behov, giver Jan et perfekt afsæt til at yde enestående support, der strækker sig ud over blot at besvare spørgsmål.

Jan er nemlig drevet af at give brugerne den bedst mulige supportoplevelse og kan bidrage med input til at forbedre andre områder i brugerens proces. Hans tilgang er, at supporten skal være mere end blot telefonsamtaler, og når det er mulighed for det, så besøger han gerne kunderne for at skabe en dybere dialog og forståelse for deres overordnede projekter. I vil derfor også komme til at møde Jan i forbindelse med kurser og intern undervisning.

Et par tips, der kan optimere supportoplevelsen

Med sit øje for at forbedre processerne i supportafdelingen, så har Jan ”spottet” et par områder, hvor brugerne selv kan være med til at optimere supportoplevelsen:
Når supporten kontaktes via mail, vil vedhæftede skærmbilleder eller skærmoptagelser af det problem, de spørger om, gøre det muligt for supporten hurtigere og mere effektivt at guide til en løsning. Overskriften i e-mails skal samtidig være beskrivende i forhold til problemets art for at gøre det lettere at forstå og hjælpe.


Vi håber du vil hjælpe os med at byde Jan varmt velkommen

Vi er begejstrede for Jans tilgang til support og hans evne til at skabe en god og konstruktiv dialog med vores kunder. Jan er med på vores brugermøder i Randers den 8. og 9. november, så deltager du der, er det en oplagt mulighed for at hilse på.