I PCSCHEMATIC sætter vi nu mere fart på produktudvikling og internationalisering med salg af aktiemajoriteten til den svenske kapitalfond PAMIR AB.

I PCSCHEMATIC har vi store ambitioner for fremtiden, og arbejder dedikeret på at udvikle og styrke vores markedsposition i ind- og udland, ligesom vi er i fuld gang med udviklingen af en ny spændende platform for vores programmer, der vil sikre brugerne en endnu mere effektiv og integreret oplevelse i hverdagen.

I en proces, hvor vi også gerne vil sikre et godt og stabilt generationsskifte for Ove Larsen, er det derfor en stor glæde at kunne fortælle, at vi har indgået en aftale med den svenske kapitalfond PAMIR AB, som har overtaget aktiemajoriteten i PCSCHEMATIC A/S.

Med aftalen er der skabt et optimalt afsæt for at Ove Larsen, efter 45 fantastiske år i virksomheden, velfortjent kan gå på pension den 30. november 2023. Hanne Rossen og Dorthe Larsen fortsætter som minoritetsaktionærer som hhv. administrerende direktør og salgschef. Sammen med resten af organisationen vil de tilsikre at PCSCHEMATIC drives videre med afsæt i den stærke kultur og de værdier som vores kunder og samarbejdspartnere kender os for.  

PAMIR AB er en svensk kapitalfond, der er hovedaktionærer i en række softwarevirksomheder, og vil med deres kompetencer og erfaring fra bl.a. disse virksomheder, hjælpe os til at sætte endnu mere fart på den igangværende udviklingsproces.

Vi glæder os til en spændende tid, hvor vi kan drage nytte af den store viden og erfaring PAMIR AB nu stiller til rådighed i vores bestyrelse, og til at vi sammen med vores dedikerede medarbejdere kan fortsætte udviklingen og udbredelsen af programmerne Automation, Cablemanager og Cabledim.

En stor tak til Schrøder Translink, der har været vores partner gennem hele processen og trygt ført os sammen med PAMIR AB.

For yderligere information og spørgsmål kan Hanne Rossen kontaktes på mail hanne.rossen@pcschematic.com og telefon 4676 8244.