Julen er lige om hjørnet, og vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske dig og dine kære en en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.Her i huset ser vi frem til en juletid med nærvær og hygge i familierne. Vi glæder os samtidig meget til det nye år, hvor vi skal tage fat på de mange spændende projekter vi har planlagt for 2023.

Kontoret holder lukket fra mandag den 27. december til mandag den 2. januar, og det samme er gældende for vores support. Har du behov for dialog med vores support i den periode, må du endelig sende en mail til support@pcschematic.com med en kort beskrivelse af dit problem og dit licensnummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt, når vi er retur i det nye år.

Hele holdet bag PCSCHEMATIC ønsker dig en glædelig jul samt et godt nytår. Vi ser frem til at være tilbage bag telefoner og mail på fuld kraft fra den 2. januar.