Version 3.4 af Cabledim er frigivet og indeholder, ud over en række tilpasninger, en serie af nye kabler fra DanCables.


Blandt opdateringerne i programmet er, at når der er mere end 20 kabler i den samlede fremføring, når de er ”oplagt bundtet i luft, på en overflade, indfældet eller indkapslet”, så vil de efterfølgende kabler nu blive beregnet efter 30%-reglen.

Kablerne der er tilføjet fra Dancables er de fleksible Alukaflex ECO installationskabler.

Den nye version og dokumentationen er nu tilgængelig for download på hjemmesiden

PCSCHEMATIC Cabledim gør det muligt at dimensionere dine kabler ud fra kabeltype, oplægningsmetode og omgivelsestemperatur samt udføre kortslutnings- og spændingsfaldsberegninger for samtlige kabler i installationen.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Dorthe Larsen på dorthe.larsen@pcschematic.com eller telefon 4678 8244.