Netop kommet hjem fra 3 forrygende dage på hi Tech & Industry Scandinavia i Herning, sidder vi i dag på kontoret i Roskilde med store smil. Efter godt 1,5 år uden mulighed for at komme på messe, var det fantastisk igen at komme afsted og tale med mange engagerede besøgende på vores stand. 
 
Over 17.000 mennesker kiggede forbi MCH Messecenter Herning, og det må man sige er et tegn på at mange, lige som os, har savnet at komme ud og få en god dialog om nye løsninger og optimering af eksisterende processer. 
 
Vi oplevede en stor interesse for både Automation, Cablemanager og Cabledim. Særligt værkstedslicensen til Automation fik vi demonstreret mange gange. Vi fornemmer at der er en stigende interesse for at få byttet papirtegninger ud med en digital løsning, når der skal monteres tavler for både at optimere tid og reducere fejlkilder i arbejdet. En bonus er også, at du opnår en mere ”grøn” løsning, da der spares på papirforbruget.
 
Vi sender en kæmpe tak til de mange der gæstede vores stand, og vi er allerede i fuld gang med opfølgningen på det mange spændende dialoger, vi havde på messen. Udover en god nysgerrighed omkring vores produkter, var der også mange spændende input og tanker til forbedringer, som vi har taget med hjem til vores udviklere. 
 
Heldigvis er der snart mulighed for at komme i dialog igen, når vi i slutningen af oktober og starten af november afholder vores brugermøder i henholdsvis Roskilde, Middelfart og Randers. Vi glæder os til at se mange af jer igen. 
 
Tak for besøget i Herning. Vi glæder os allerede til næste gang, vi skal på messe.