Med nogen forsinkelse grundet Corona, blev spændingen om vores nominering til Roskilde Erhvervspris 2020 udløst. Sammen med virksomheden Nerve Smart Systems, var vi nomineret til finalen om den flotte pris, der er indstillet af Danske Bank og Roskilde kommune.

Det blev desværre ikke PCSCHEMATIC der blev udråbt som vinder, og vi ønsker Nerve Smart Systems et stort tillykke med den velfortjente kåring.

For os var det stor ære at være indstillet til prisen, og vi er meget glade for, at vi var blevet valgt ud til finalen i det flotte felt af virksomheder som har været med. En stor tak til komitéen, der har fundet os værdige til at være med i opløbet og dermed opfylde kriterierne om bl.a. at være udviklingsorienteret, initiativrig, en god arbejdsplads der tager samfundsansvar, og medvirkende at sætte Roskilde på landkortet. Alt sammen nogle mål og værdier, som vi genkender fra vores lange historie i kommunen, og som vi ser som vigtige, i forhold til at have nået de resultater vi har.

Vi er meget glade for at drive virksomhed i Roskilde kommune, og har stor glæde af vores placering her, der gør det nemt at rekruttere dygtige og kompetente medarbejdere. Og så nyder vi at kunne vise byen frem, når vi inviterer vores mange kunder til det årlige brugermøder i Roskilde by.

En stor tak til Roskilde Kommune og Danske Bank for at indstifte prisen. Et fantastisk initiativ som vi er overbevist om, er med til at motivere og udvikle virksomheder i Roskilde Kommune.

Selvom det ikke blev til en “sejr” i år, så har processen og nomineringen være med til at sprede endnu mere motivation og engagement i huset, og vi ser frem til at fortsætte den spændende udvikling vi er midt i. Og ikke mindst sætte endnu mere skub vores ambition om at gøre PCSCHEMATIC og Roskilde endnu mere kendte ude i verden.


Læs artikel fra Danske Banks besøg hos os i forbindelse med nomineringen til Roskilde Erhvervspris

Se videoer hvor direktør Hanne Rossen præsenterer PCSCHEMATIC forud for afstemningen