PCSCHEMATIC software til undervisningsbrug. Book webinar til din skole.

I PCSCHEMATIC har vi altid haft et stort ønske om at bidrage til undervisningen og stiller vores software til rådighed for lærere og elever på de tekniske skoler i en skoleversion af programmerne PC|Automation og PC|Cabledim.

Elever og lærere på alle landets tekniske skoler kan få en gratis ubegrænset version af PC|Automation der kan frit benyttes til undervisningsrelaterede el-dokumentationsopgaver.

For at sikre elever og lærere den bedste mulige opstart, og inspiration i undervisningen, afholder vi gerne webinarer for jeres klasse og skole, hvor vi går i dybden med programmernes funktioner og tager afsæt i klassens konkrete spørgsmål og behov.

Lyder det interessant for jer, så kontakt gerne Dorthe Larsen på mail dorthe.larsen@pcschematic.com for en aftale.