PRAKTIKANT MED KOMPONENTKENDSKAB SØGES TIL SPÆNDENDE PROJEKT OM UDVIKLING AF ET NYT PROGRAM TIL KONVERTERING AF DATA.

Er XML, C#, Azure, SCRUM, statistik og test noget du brænder for? Har du lyst til at have en dagligdag i en mindre virksomhed, med højt til loftet og mulighed for at afprøve din viden, og stor indflydelse på retningen af din opgave? Så er det lige dig vi søger til et vigtigt projekt.

PCSCHEMATIC A/S er en dynamisk virksomhed, der gennem mere end 40 år har udviklet og supporteret markedsledende programmer til el- og automationsbranchen. Vi er i dag 16 medarbejder, og holder til i lækre nye lokaler i Roskilde – tæt på både offentlige transportmuligheder og motorvejen. Her har vi indrettet os, så vi skaber det bedst mulige arbejdsmiljø.

Vores hovedprodukt er et CAD-program, PC Automation, som er kendt og anvendt af mange virksomheder i el- og automationsbranchen til at dokumentere elektriske anlæg.

I vores portefølje har vi også andre produkter, til dimensionering af elektriske installationer og dokumentation af kabler og føringsveje. Vi har store ambitioner for fremtiden og er i gang med at udvikle nye produkter, hvor vi har brug for flere ressourcer til at nå i mål. Det er her du kommer ind i billedet.

En af de første opgaver er at konvertere komponentdata fra eksterne leverandører til en online database. Til den opgave ønsker vi at få udviklet et program, som kan optimere den proces og gøre det muligt at konvertere komponentdata fra alle områder af automationsindustrien. Der vil være mulighed for at bygge en mindre prototype med nogle af de komponenter, der er konverteret som ”proof of concept”, men dette er ikke et krav.

Det primære fokus i opgaven er datakonvertering, men skulle opgaven naturligt forgrene sig til andre dele af virksomheden, vil der være mulighed for at arbejde videre ud ad disse veje.

Du kommer umiddelbart til at arbejde med XML, C#, Azure, SCRUM, statistik og test.

For os er du den helt rette kandidat, hvis du:

  • kan programmere, helst i C#. Der tilbydes et online opfriskningskursus efter behov.
  • har kendskab til automationskomponenter, såsom relæer, kontakter, PLC’er osv.
  • lige som os, tror på at vores værdier:  dialog, ordentlighed og troværdighed er vejen til en sund virksomhedskultur og gode kunderelationer.
  • har kendskab til machine learning, og er nysgerrig på at tænke det ind i løsningen.
  • trives i et fleksibelt og uformelt miljø, hvor der er mange bolde i luften og store ambitioner.

Lyder ovenstående som noget der matcher dine talenter og giver dig god energi, så hører vi meget gerne fra dig. Vi søger i alt 1-2 praktikanter.

Send evt. spørgsmål og ansøgninger til Hanne Rossen på mail hanne.rossen@pcschematic.com

PCSCHEMATIC har gennem mere end 40 år udviklet og leveret automations løsninger til stor værdi for nationale og internationale virksomheder i el-branchen. I Danmark er vi af mange kendt som skaberne af el-branchens dokumentations løsning, PCSCHEMATIC Automation. Men først og fremmest er vi kendt for vores effektive og kompetente support. Læs mere om vores værdiskabende løsninger på www.pcschematic.dk.