VI SØGER EN ERFAREN PROGRAMMØR TIL UDVIKLING AF MARKEDLEDENDE SOFTWARE TIL EL- OG AUTOMATIONSBRANCHEN

Brænder du for at udvikle software i et dedikeret team, hvor pionérånd og nysgerrighed er det, der driver os på vejen mod at udvikle og lancere markedsledende løsninger til el- og automationsbranchen?

Hvis du gør, så er du den vi søger til vores hold af erfarne udviklere.

I PCSCHEMATIC kan du se frem til en hverdag, hvor du er med i hele udviklingsprocessen med rig mulighed for at sætte dine talenter og ideer i spil. Vi arbejder efter agile Scrum-principper i 14 dages sprint, hvor du er med til at definere opgaverne fra planlægningsfasen til færdig implementering.

Som udvikler hos PCSCHEMATIC får du alle fordelene ved at arbejde i en mindre virksomhed, herunder muligheden for at arbejde bredt og selv være med til at forme dine arbejdsopgaver. Vi er drevet af at bringe alles talenter i spil og støtter op om at udvikle den enkelte medarbejder.

Vi søger en dedikeret profil med følgende erfaringer:

 • 3+ års erfaring med softwareudvikling i en proces-, CAD- eller anden relateret industri.
 • Du har stor erfaring i C#/.net core.
 • Erfaring med unit test.
 • Erfaring med RDBMS, helst MS-SQL ved hjælp af Entity Framework Core.
 • Erfaring med f.eks. SOA, EDA eller mikrotjenester.
 • Erfaring med Agile udvikling.

Det er en yderligere fordel, hvis:

 • Du taler og læser dansk.
 • Viden om/ erfaring med gRPC.
 • Viden om CI / CD.
 • Viden om Azure, Kubernetes & Docker.
 • Viden om WPF.
 • Viden om maskinlæring.

PCSCHEMATIC er en familievirksomhed, nu i 2. generation, der bygger på et stærkt værdigrundlag, som er dybt forankret i alle dele af organisationen. Vi værner meget om vores værdier og gå hver dag på arbejde med målet om at udvikle, rådgive og supportere vores kunder, så de opnår øget effektivitet i hverdagen. Vi tror på, at dialog er en forudsætning for at kunne udvikle de bedste løsninger, og vejen til at nå vores mål om at være en betydende samarbejdspartner for alle virksomheder i el-& automations-branchen.

Vi er i alt 16 medarbejdere, som udover udvikling sidder med uddannelse, teknisk support, salg/marketing og administration. Vi bor i lækre nye lokaler i Roskilde – tæt på både offentlige transportmuligheder og motorvejen. Her har vi indrettet os, så vi skaber det bedst mulige arbejdsmiljø. For det er vigtigt for os, at vores medarbejdere trives.

Er du nysgerrig på at høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte adm. direktør Hanne Rossen på 4678 8244 eller mail hanne.rossen@pcschematic.com.

OM PCSCHEMATIC

PCSCHEMATIC har gennem mere end 40 år udviklet og leveret automations løsninger til stor værdi for nationale og internationale virksomheder i el-branchen. I Danmark er vi af mange kendt som skaberne af el-branchens dokumentations løsning, PCSCHEMATIC Automation. Men først og fremmest er vi kendt for vores effektive og kompetente support. Læs mere om vores værdiskabende løsninger på vores www.pcschematic.com