Hos PCSCHEMATIC er vi hele tiden fokuseret på at automatisere og optimere processer for vores kunder, så de opnår øget effektivitet i hverdagen.

Vores produkt PCSCHEMATIC Cabledim er netop frigivet i version 3.0 med store opdateringer. Blandt de større er, at REKA Cables nu er en del af det store sortiment af kabler, der kan beregnes med.

REKA Cables er en finsk virksomhed som gennem mange år har udviklet og produceret kabler i højeste kvalitet med særlige egenskaber, der tilgodeser det nordiske klima. REKA Cables forhandles i Danmark af Lemvigh-Müller og kategorichef Claus Lund, ser mange muligheder i samarbejdet:

”Som Danmarks største stål- og teknikgrossist, er vi hos Lemvigh-Müller glade for at REKA Cables, der er en af vores primære partnere, nu er med i Cabledim 3.0. Vi ser et stort potentiale i at vores kabler er tilgængelige når der skal dimensioneres, beregnes og dokumenteres.”

I jagten på hele tiden at tilbyde vores kunder de optimale løsninger, er vi rigtig glade og stolte over at Lemvigh-Müller, der er dansk distributør af REKA Cables, har ønsket at være en del af vores Cabledim software.

“Vi anser REKA Cables som en vigtig aktør og glæder os over at kunne tilbyde vores kunder, også at kunne finde REKA Cables i vores program. Vi er sikre på, at dette blot er starten på et godt og udbytterigt samarbejde.” udtaler salgsdirektør Dorthe Larsen fra PCSCHEMATIC.

Læs mere om PCSCHEMATIC Cabledim og se video med præsentation af programmet og de nyeste funktioner.

For yderligere information:

PCSCHEMATIC ApS, Dorthe Larsen, dorthe.larsen@pcschematic.com, Telefon 46760494

Lemvigh-Müller, Claus Lund, cllu@lemu.dk, Telefon 3695 5367

REKA Cables, Lars Johannesen, Lars.Johannessen@rekacables.com