När du väljer PCSCHEMATIC Automation får du automatiskt ett underhållsavtal, som inkluderar:

• Telefon, e-post och fjärrsupport
  • Programuppgraderingar (nya versioner)
  • Programuppdateringar
  • Tillgång till komponentportalen online

I länder med en PCSCHEMATIC-återförsäljare, kontakta din lokala PCSCHEMATIC-återförsäljare för ett underhållsavtal. I andra länder, vänligen kontakta oss på PCSCHEMATIC.

Telefon, e-posttjänst och fjärrsupport

Telefon- och e-posttjänsten omfattar svar på frågor och felsökning rörande PCSCHEMATIC Automation-programmet. Telefontjänsten är tillgänglig mellan kl. 8.00 och 15.00 dansk tid (CET / GMT+1) – utom vardagar mellan jul och nyår, samt veckan före påsk.

Om vår helpdesk är upptagen, eller inte kan lösa problemet omedelbart, kommer du att kontaktas så snart som möjligt, senast inom 8 arbetstimmar. Detta gäller även för vår e-posttjänst.

När du får support kan du göra det möjligt för vår supportpersonal att på distans se vad du gör på din dator, för att undvika eventuella missförstånd. Om du ger dem tillåtelse kan de också fjärrstyra din dator och visa dig exakt vad du ska göra i en given situation.

Programuppgradering

PCSCHEMATIC A/S släpper en officiell uppgradering varje år. Uppgraderingen kommer att skickas med vanlig post. Uppgraderingarna kommer att utgå från förslag och kritik som skickas av Automation-användare.

Programuppdatering

PCSCHEMATIC A/S kommer regelbundet att korrigera buggar i den senaste programversionen. Patchar publiceras till Automation-användarna via webbinformationstjänsten bulit-it i Automation-programmet. Du kan också ladda ner uppdateringar av den senaste officiella versionen här.