For at du kan opdatere Panelbuilderen, kræver det at PCSCHEMATIC Automation allerede er installeret på din PC.

Panelbuilder databasen overskrives!

Når du installerer en opdatering til Panelbuilderen, overskrives PCSCHEMATICs Panelbuilder database. Så hvis du selv har oprettet nye komponenter i PCSCHEMATIC Automations Panelbuilder database, vil installationen slette disse komponenter.

Har du selv valgt at benytte en anden database til Panelbuilderen, vil den ikke blive påvirket af installationen. Opdateringen af Panelbuilderen har ingen indflydelse på den ”almindelige” database til PCSCHEMATIC Automation.

Sådan opdateres databasen til Panelbuilderen v22 og ældre:

• Kør den downloadede exe-fil på din pc
  • Følg setup-programmets vejledning

Opdatering til Automation v.21 og senere (17/5-2021)

For at benytte denne opdatering, skal du have installeret PCSCHEMATIC Automation v.21 eller senere. (Find seneste opdatering af PCSCHEMATIC Automation her).

Vi opretter de komponenter du mangler

Har du en Vedligeholdsaftale og mangler komponenter i Panelbuilder databasen, så skriv til os her og angiv komponenternes EAN nummer, type og fabrikat. Så opretter vi dem for dig.