Det var med store smil vi kørte hjem fra 3 dage på EL & TEKNIK messen i Odense i sidste uge, og alle jer der kom forbi vores stand, skal have en stor tak for besøget. Tak for den målrettede spørgelyst og mange gode dialoger om jeres erfaringer og ønsker til arbejdet med digitalisering og effektivisering af el-dokumentationen.

At møde mennesker – kendte som nye – og have en god dialog, er en stor del af vores DNA, og derfor bliver vi aldrig trætte af at gå på messe. EL & TEKNIK i Odense var ingen undtagelse.

Interessen i den nye komponentportal der blev lanceret med version 23 af Automation var overvældende, og det var også skønt at tale med leverandører af komponenter, om hvordan vi løbende kan sikre, at portalen bliver fyldt med endnu flere komponenter til glæde for vores brugere.

Generelt oplevede vi en stor interesse for at høre om, hvordan man kan digitalisere og optimere processerne omkring bl.a. dimensionering og dokumentation af kabler og føringsveje. Der var travlt med demonstreringen af hvordan Cabledim og Cablemanager kan hjælpe med den opgave. En stor tak til Arne Andersen fra AFRY, der var med til at præsentere Cabledim og til Morten Jørgensen fra Spangenberg & Madsen, der præsenterede den helt nye integration mellem Revit og Cablemanager.

Det var også dejligt at opleve den store interesse fra elever og lærere, for at høre mere om vores skoleversion af Automation og Cabledim og særligt muligheden for online workshops, hvor vi går i dybden med programmernes funktioner og tager afsæt i klassens konkrete spørgsmål og behov. Vi er glade for at kunne hjælpe til, så de studerende kommer godt gennem studiet og får en god indsigt i hvordan digitale værktøjer kan understøtte deres arbejde.

Vi glæder os til næste messe, som for os bliver Automatik messen i Brøndby den 13.-15. september.

På gensyn.