Da vi sammen med ÅF lancerede PCSCHEMATIC Cabledim sidste år, blev det lettere at dimensionere kabler og udfærdige komplet dokumentation iht. installationsbekendtgørelsen – uanset hvilke fabrikater man benytter.

Det er nu blevet endnu lettere for en større kreds af installatører, da Solar, som er en af Nordeuropas største kabelleverandører, har oprettet en database til programmet. Databasen indeholder halogenfri, UV bestandige installationskabler i både kobber og aluminium fra Solar Cable samt fra Prysmian.

Senior Vice President i Solar, Carsten Antonisen, er godt tilfreds med resultatet. ”Den nye installationsbekendtgørelse understreger installatørens ansvar for altid at have styr på dimensionering og dokumentation. Med vores Solar Cable-produkter i PCSCHEMATIC Cabledim kan vores kunder relativt let beregne komplekse installationer og samtidig have styr på dokumentationen,” udtaler han.

Vores egen salgsdirektør, Dorthe Larsen, er også godt tilfreds. ”For os var det oplagt at samarbejde med en af branchens største kabelleverandører. Det gør både hverdagen lettere for vores kunder og for deres kunder. Så vi er rigtig glade for at byde Solar velkommen i samarbejdet,” afslutter hun.

Læs mere om PCSCHEMATIC Cabledim