Nyttige links:

Support

Vores support-folk Niels og Ole sidder parat til at besvare spørgsmål om brugen af PCSCHEMATIC Automation fra kunder med vedligeholdsaftale. Vores support modtager også fejl-indberetninger.

Når du får support hos os, kan du give vores support-folk mulighed for at se hvad der sker på din skærm - så kan du være sikker på, at I begge ved præcis hvad I taler om.

Kontakt supporten

Send mail til supporten:
Ring til supporten: 4676 0498 (Mandag-torsdag 8.30-16.00 / Fredag 8.30-15.30)

+ Brug TeamViewer QuickSupport - og vis os hvad der sker på din skærm

Når du giver tilladelse til det, kan vi fjernstyre din PC, så vi kan vise dig præcis hvad du skal gøre i den givne situation. For at det kan lade sig gøre, skal du gøre følgende:

• Få en aftale med en af vores support-folk om at du nu kan få support via TeamViewer QuickSupport
  • Download TeamViewer QuickSupport her
  • Kør den downloadede fil
  • TeamViewer QuickSupport giver dig nu to tal for henholdsvis "Dit ID" og "Adgangskode"
  • Oplys disse tal til supporten hvorefter du kan få support via TeamVieweren

Åbn TeamViewer direkte fra Automation

TeamViewer kan også åbnes direkte fra PCSCHEMATIC Automation ved at vælge
Hjælp => Fjernsupport.

Læs mere om TeamViewer her.

+ Forslag til kommende versioner

Udfyld skema med forslag til kommende versioner af:

- Læs mere om vores support i interviewet "Der skal være respekt for fagligheden", hvor Niels og Ole fortæller om supporten set fra deres side.